Педагогічний коучинг

Администратор post on Грудень 27th, 2016
Posted in Наші заходи, Новини

2017 рік

моб. 067 439 60 13

teachcoaching@gmail.com

ПЕДАГОГІЧНИЙ КОУЧИНГ

Дізнайтеся фундаментальні основи педагогічного коучингу!

Отримайте практичні інструменти ефективного досягнення цілей у професійній, педагогічній, науковій, експериментальній видах діяльності!

Ви давно шукаєте унікальну педагогічну систему, націлює Вас на результат і допомагає стати:

  • Лідером команди

  • Компетентним професіоналом

  • Відповідальним керівником

  • Педагогом-коучем

По закінченню авторської програми «Педагогічний коучинг» Ви опануєте коучингову компетентність, яка змінить традиційні підходи до професійної педагогічної діяльності на інноваційні.

Придбані навики допоможуть ефективно вибудовувати комунікації з учнями, студентами, батьками, педагогами, колегами, роботодавцями. Ви опануєте унікальні інструменти для організації педагогічної діяльності та розвитку професійної кар'єри!

Бажаєте надати педагогічній діяльності С.Е.Н.С. і навчитися:

Професійно ставити цілі
Ефективно планувати діяльність
Мотивувати учасників навчального процесу та особисте оточення
Використовувати інноваційні коучингові методики для саморозвитку і підвищення рівня професійної компетентності
Генерувати ідеї і створювати унікальні педагогічні методики, підручники, посібники
Досягати максимальних результатів у педагогічній, науковій та експериментальній видах діяльності
Педагогічний коучинг Застосовувати в інших сферах діяльності

Тоді 3-модульна програма «Педагогічний коучинг» для Вас!

Розвиваючи коучингову компетентність Ви досягнете кращих результатів і навчіте цьому своїх учнів, студентів і всіх, хто хоче змінюватися якісно, постійно, ефективно!

Для кого програма «Педагогічний коучинг»?

Якщо Ви педагог або психолог, то інструменти «Педагогічного коучингу» допоможуть Вам переформатувати професійну діяльність. Для цього ознайомитеся з інноваційними підходами коучинговий і почнете активно використовувати набуті навички у професійній діяльності та життя

Якщо Ви керівник навчального закладу, методичної комісії, вченої або спеціалізованої ради, проектної групи, то інструменти «Педагогічного коучингу» допоможуть Вам підвищити мотивацію і продуктивність співробітників. Більш високі результати отримають Вони!

Якщо Ви батько чи мати, то програма надасть Вам можливість виховати свою дитину цілеспрямованою особистістю і допоможе налагодити ефективні комунікації з педагогами та їх керівниками

Якщо Ви студент, аспірант, докторант, то техніки «Педагогічного коучингу» допоможуть Вам ставити мега- цілі для себе та інших. Ви опануєте коучингову компетентність, визначте свій потенціал, навчитеся долати перешкоди на шляху до досягнення цілей

Якщо Ви вихователь, керівник гуртка або спортивної секції, то навчитеся досягати зі своїми учнями і студентами найкращих результатів, а Ваші заняття будуть цікавими і ефективними

Якщо Ви зараз думаєте про своє призначення і хочете допомагати людям, тоді програма «Педагогічний коучинг» для Вас!

За час навчання у коучинговій програмі Ви зможете оволодіти компетентністю, вийти за рамки своїх внутрішніх переконань і обмежень. Програма стане відмінним стартом для майбутньої професії коуча, допоможе отримати новий регулярний дохід, без відриву від педагогічної та інших видів діяльності!

«Одна з найбільш грубих помилок вважати, що педагогіка є наукою про дитину, а не про людину. Дітей немає - є люди, але з іншим масштабом понять, іншим запасом досвіду, іншими потягами, інший грою почуттів ... »

Януш Корчак, видатний учитель, лікар, педагог, письменник

ПРОГРАМА ПЕДАГОГІЧНОЇ КОУЧИНГУ

І Модуль Фундаментальні основи коучингу

Формування коучингової компетенності педагога

ІІ Модуль Емоційний інтелект і трансформаційний коучинг

Підготовка та проведення педагогічних коуч-сесій

ІІІ Модуль Інструменти і техніки педагогічного коучингу

Розвиток коучингової компетентності: креатив і унікальність в педагогічній діяльності

Що отримуєте:

1. Набір коучингових інструментів і технік з яких сформується приватне унікальне портфоліо педагога-коуча 2. Підтримуюче і розвиваюче середовище експертів, тренерів, випускників в спеціальній закритій групі 3. Навички створення унікальних педагогічних методик і можливість їх експериментальної перевірки в умовах освітнього середовища 4. Експертну оцінку створеним навчальним заннятттям та іншим освітнім продуктам, створеним для навчання різновікових груп упродож життя 5. Постійну практику між учасниками програми в міні-групах 6. Менторіів, консультантів, наставників, які допомагають розвиватися активно і звертати увагу на зону росту 7. Підвищення кваліфікації в міжкурсової період без відриву від основного місця роботи 8. По закінченню проходження програми «Педагогічний коучинг» Ви отримуєте СЕРТИФІКАТ педагога-коуча, який підтверджує кваліфікацію

Тренери-коучі:

Олександр Тищук
Сертифікований майстер бізнес коуч. Керівник проекту «Майстер коуч України», член Європейської федерації коучингу (ЕФК). Керівник Клубу професійних коучів України.
Автор книги «Коучинг. Це так просто?».
Бізнес - тренер з 10-ти річним стажем, консультант з питань управління та розвитку персоналу, провів понад 1000 бізнес-тренінгів, на яких було навчено близько 8000 чоловік; більше 1000 годин індивідуальних коуч-сесій.
Навчив більше 300 професійних коучів.
Тетяна Чернова
Експерт з розвитку коучингової компетентності.
Сертифікований коуч ©Програми «Новий Код Коучингу».
Керівник проекту «Педагогічний коучинг: компетентісний підхід».
Керівник проекту «Коучинг: Унікальні ідеї для освіти».
Кандидат педагогічних наук, докторант, автор методичних рекомендацій, понад 50 наукових статей, співавтор монографій на тему розвитку професійної та коучингової компетентності педагога.

ДАТИ НАВЧАННЯ:

Модуль 1 - 14, 15 березня  
Модуль 2 - 10, 12 квітня
Модуль 3 - 16, 17 травня
Сертифікація - 17, 23-24 травня
Навчання буде проходити в комфортному залі в Академії ДТЕК. Адреса: вул. Жилянська, 75, БЦ «Євразія»

Зареєструватися на курс «Педагогічний коучинг» можна на сайті mastercoach.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *